duminică, 20 iunie 2010

Iluzia realitatii - sau- Realitatea iluzie

Consideram ca tot ce este in jurul nostru e o iluzie. Nimic nu e real, toata viata noastra, tot ce avem, tot ce simtim sunt false. Nu exista. Iluzii din materie cenusie. Si cand realizam asta picam. Picam cu totul, lipsiti de control, dezamagiti de iluzia din jurul nostru.
Dar gresim. O Doamne cat gresim. Pentru ca ignoram cel mai important aspect. Noi avem control. Noi ne creem propria iluzie-realitate. Suntem zeul creator al propriei realitati. Tot ce exista in jur este rezultatul direct al actiunii mintilor noastre. Odata ce realizam asta, odata ce intelegem ca avem control putem sa facem ce vrem. Putem sa indoim realitatea in jurul nostru dupa bunul nostru plac.
Totul in jurul tau este cat de real vrei tu sa fie. Tu esti in control. Tu deformezi si modifici spatiul in jurul tau. Tu esti in controlul propriei realitati. Intelege asta si o sa intelegi totul.

- micul zeu nebun-

Un comentariu:

Sabina Laiber spunea...

In prima parte ma recunosc pe mine in anumite momente ... culmea exact in cuvintele pe care le-ai folosit...:)
Pentru a doua parte tin, musai, sa comentez. Si anume: zici ca detinem controlul si putem sa fim creatorii propriei realitati. Hm... pai e perfect daca tu stii cum. :)Atunci astept sa creezi in jurul tau numai armonie. Perfect ar fi! Ca asa as fi si eu si altii fericiti.